Getalenteerde 4-j ruin met nat. wedstrijdervaring

Sinds: 08/05/2021
p.o.t.k

Eigenaar: by J2L Dressage Horses
Captcha

Rock Star is een nakomeling van de beloftevolle hengst Indian Rock (v. Apache). Zijn moeder, Gerlucci v/h Bloemenhof, stampt af van de Elite hengst Quaterback.

Deze 4-jarige donkerbruine ruin is sinds de zomer van 2020 zadelmak en neemt het werk goed op. Ondertussen heeft hij al zijn eerste wedstrijdervaring in de FEI 4 yo proeven.  Op de CDN Grote Brogel behaalde hij 79,4 % (met o.a. een 8 voor galop en stap en een 7,8 voor draf).

Het is een mooi gebouwd paard met een lief en heel werkwillig karakter.  Rock Star valt op door zijn elegante verschijning, moderne bouw en functioneel bewegingsmechanisme.  Hij toont onder het zadel veel schoudervrijheid, een opvallend sterk voorbeengebruik in draf, een uitmuntende galop en een ruime stap.

We verwachten veel van deze Indian Rock nakomeling in de toekomst. Welke ambitieuze ruiter gaat met deze chique topper aan de slag ? Benieuwd hoe ver je hiermee in de sport zal geraken!

Rock Star is vrij van alle stalgebreken en werd volledig klinisch/RX gekeurd in april 2020 (zonder bemerkingen en incl. nek/rug).

Recente video’s op aanvraag (o.a. proef CDN Grote Brogel) verkrijgbaar.

Hoge prijsklasse (prijsklasse 35.000 € – 40.000 €).

Getalenteerde 4-j ruin met nat. wedstrijdervaring

Deel:  
Categorie
Paarden
Discipline
Dressuur
Leeftijd
4
Geslacht
Ruin
Stokmaat (in cm)
168
Stamboek
BWP
Vader
Indian Rock
Vader Moeder
Quaterback
Provincie
BE-Antwerpen
Land
België