Grote 14 jarige ruin te koop

Sinds: 06/03/2023
p.o.t.k

Eigenaar: Tine Mahieu
Captcha

Castor Van Vynckenhove Z is een 14-jarige ruin van ongeveer 184cm groot.  Hij wordt momenteel vooral dressuurmatig gereden maar kan zeker ook een sprongetje en doet dit ook graag! Castor heeft cornage maar ondervindt hier weinig last van (je hoort het enkel). Castor is geen paard voor beginnelingen. Tijdens het rijden is hij braaf maar moet je de aandacht er wel bij houden. Wanneer je hem kan doorrijden, wordt rijden met hem een echt plezier!

Reden van verkoop: Castor komt van een plaats waar hij dag en nacht buiten kon. Bij ons kan dit in de winter niet. Dan is de tijd beperkt tot 1u/dag. We merken bij hem wat frustraties hierdoor. Dit uit zich vooral in bijten. In de zomer kan hij wel dagelijks volle dagen op de weide en is hij zoveel gelukkiger! Om die reden moeten we van ons hart een steen maken en hebben we de beslissing genomen op zoek te gaan naar een nieuwe thuis waar hij zoveel mogelijk buiten kan.

Castor heeft een sterk, speels karakter en tast graag al eens de grenzen af. Grondwerk zorgde ervoor dat we duidelijke grenzen kunnen stellen die hij ook aanvaard. Met andere paarden, zowel merries als ruinen, doet hij het heel goed op de weide!

Casje wordt altijd op tijd bekapt en ingeënt/ontwormd, gaat zonder problemen op de vanne. (incl. zweetdeken, staldeken, hoofdstel, clochen, staartbeschermer, eventueel touwhalster + leadrope). Prijs bespreekbaar

Grote 14 jarige ruin te koop

Deel:  
Categorie
Paarden
Discipline
Andere
Leeftijd
14
Geslacht
Ruin
Stokmaat (in cm)
184
Stamboek
Anders
Vader
Chippendale Z
Vader Moeder
Qidoll Van De Mispelaere
Provincie
BE-West-Vlaanderen
Land
België