Knappe BWP merrie

  -/2
Sinds: 05/07/2024
€2.500

Eigenaar: Magaly Heremans
Captcha

Bij deze zet ik mijn lieve, mooie, werkwillige merrie te koop.
Liana is een 13 jarige BWP merrie met schofthoogte 1,65 cm.
Ze wordt recreatief bereden. Er zit genoeg pit in en ze is vooruit. Dit maakt haar niet geschikt voor beginnende ruiters of kinderen. Ze is heel sensitief, wat haar super leuk maakt bij het rijden. Gewoon je kuiten aanspannen en ze is weg, “ho” zeggen en ze stopt. Ze kan zowel met als zonder bit gereden worden, met zadel als met barebackpad.

Grondwerk is haar ook niet onbekend. Ze is steeds gefocust op wat je vraagt van haar. Wanneer je haar bv vraagt om naast jou te galopperen, zal ze haar tempo aanpassen zodat je kan volgen.

Ze is steeds op tijd gevaccineerd en ontwormd en heeft op regelmatige basis de hoefsmid gezien. Ze geeft flink haar voetjes en is braaf bij de hoefsmid.
Ze heeft geen stalgebreken. Bokken of steigeren doet ze niet. Stampen of bijten evenmin. Aansingelen vindt ze niet zo fijn, maar ze zal alleen waarschuwen.

Wat wel heel belangrijk is om te vermelden, is dat ze geen suikers mag, dus geen appel of wortel. Ik geef haar suikervrije koekjes. Ze mag in de zomer op de weide, maar dit dient opbouwend te gebeuren.

Het liefst zie ik haar vertrekken naar iemand die elke dag tijd maakt voor haar, want dit is wat ik haar niet meer kan bieden.

Keuring kosten koper.

Knappe BWP merrie

Deel:  
Categorie
Paarden
Discipline
Dressuur
Leeftijd
13
Geslacht
Merrie
Stokmaat (in cm)
165
Stamboek
BWP
Vader
/
Vader Moeder
/
Provincie
BE-Oost-Vlaanderen
Land
België