Pittige dame draver x haflinger

Sinds: 25/08/2021
€2.200

Eigenaar: Mieke
Captcha

Pittige dame kruising draver x haflinger zoekt een zelfverzekerde eigenaar.

Jade is een pittige merrie van 11 jaar van ongeveer 1.52 m. Jade is opgegroeid in een kleine kudde en is gewend van 24/24 uur buiten te staan met schuilstal.

Ik ben voor Jade opzoek naar een zelfverzekerde nieuwe eigenaar/ruiter die echt aan het werk wil gaan met haar.

Jade is een prachtig paardje met een vaste pas. Ze is gewend van gras en hooi te krijgen en af en toe wat kruiden, wilgentakken of wortels.

Jade is een puur natuur paardje, ze wordt niet ontwormt als het niet nodig is ( bij haar is dit al zeker 5 jaar geleden), ze heeft prachtige sterke hoeven = er is nog nooit een hoefsmid bij haar langs geweest, ze heeft een natuurlijke slijtage.

Ik ben opzoek naar een rustig zelfverzekerd persoon die recreatief in de weer is en op basis van grondwerk begint. Iemand waarbij Jade 24/24 buiten kan en in kudde verband komt te staan en die graag een eigen paardje wil opleren want Jade is nog niet onder het zadel.

Jade vertrekt alleen naar een nieuwe thuis als ik merk dat er een klik is en onder het woord als er ooit iets moest zijn waardoor ze weg moet dat ze dan terug komt. Ik wil echt vermijden dat ze in het handelscircuit terecht komt want die verdient ze echt niet…

Ze is mijn eigen veulentje geweest, haar mama Is helaas overleden. Haar papa ( de haflinger) is nog bij mij. Ik zoek een nieuwe thuis voor haar omdat ik zelf niet de klik met haar heb, te weinig zelfvertrouwen.. Het is zonde dat ze nu maar gewoon op de weide staat terwijl ze zoveel meer talenten heeft.

Heb je interesse of meer vragen stuur gerust een berichtje!

De prijs is uiteraard bespreekbaar een fijne thuis is het belangrijkste voor haar!

Pittige dame draver x haflinger

Deel:  
Categorie
Paarden
Discipline
Andere
Leeftijd
11
Geslacht
Merrie
Stokmaat (in cm)
152
Vader
Haflinger ( met papieren)
Vader Moeder
Niet bekend
Provincie
BE-Antwerpen
Land
België