Supermooi Amerikaans mini paardje

Sinds: 03/04/2024
€1.800

Eigenaar: Steffi
Captcha

Met zeer veel spijt in het hart zet ik ons lief mini paardje te koop, dit omdat ik merk dat hij nood heeft aan vriendjes en hij niet bij ons in de kudde kan (niet door hem want hij zou maar al te graag erbij horen) ik wil echt het beste voor hem handelaren mogen zich dus al onthouden! Hij gaat enkel naar een super plekje waar hij veel mag buiten staan (liefst 24/7) en waar hij soortgenoten heeft.
Phantom heeft mooie papieren zijn overgrootvader was de beroemde Boones little buckeroo en hij heeft in het verleden al mogen dekken.
Phantom heeft een mooie aalstreep en een mooi smal hoofdje en hij geeft dit dus ook door aan zijn nakomelingen. Zijn gebit is ook mooi inorde. Hij is weggehaald bij mindere omstandigheden waar de geiten zijn staart ook hebben opgegeten, zijn manen zijn wel heel mooi vol. Hij is wel een echte hengst en zal zich ook mooi tonen maar wel braaf genoeg voor onze kindjes van 3 en 2 jaar (mits nodige begeleiding). Bij zijn vorig huisje reden er kinderen van rond de 10 jaar op hem zonder zadel. Hij zou ook zeker niet mis staan voor de koets maar daar ontbreekt me de kennis van.
Al zijn spulletjes gaan mee met de verkoop, denk hierbij aan een zo goed als nieuw zadel, 2 nieuwe hoofdstellen, menleidsels, longeersingel, koordhalster, halster
Hij gaat niet met de eerste en de beste mee want ik gun hem nu echt wel een blijvend en goed huisje hij is in het begin zeer schuchter en ik denk ook dat hij hardhandig is aangepakt maar dit gaat er zeer zeker uit gaan met veel liefde, hij is echt wel een schatje ! Als je meer vragen hebt stuur je maar een privé berichtje.
Hij zou eventueel mogen geruild worden tegen een d pony of een paardje (tinkers hebben de voorkeur) of zelfs een veulen. Prijs ook bespreekbaar voor een goed huisje.

Supermooi Amerikaans mini paardje

Deel:  
Categorie
Pony's
Discipline
Andere
Leeftijd
11
Geslacht
Hengst
Stokmaat (in cm)
85
Stamboek
Anders
Vader
Little kings phantom buckeroo ( van boones little buckeroo)
Vader Moeder
Joyhorse jarin
Youtube URL
Horsetelex
/
Provincie
BE-Limburg
Land
België